London CallingJag i London 2009


Jag åker till London imorgon. Min underbara pojkvän fyller 25 idag så vi ska fira honom med en resa.
Ska bli härligt!

/ Moa

Fantastiska Flight of the ConchordsAhhh! Jag trodde aldrig att någon konsert jag skulle gå på skulle kunna toppa Danko Jones på Storsjöyran men jag tror att Danko måste se sig besegrad nu!

I måndags var jag och två trevliga vänner på Circus och såg Flight of the Conchords, duon bakom serien med samma namn. Jag hade lyckats skaka fram tre biljetter och var överlycklig över detta och märkte till min stora förtjusning när vi kom dit  att vi satt på andra raden! Bara några få meter från dessa otroligt roliga och begåvade män.

Jag hade med mig min systemkamera och knäppte några bilder men blev tillsagd av en vakt att det var förbjudet. Synd. Annars kunde jag ha visat alla deras tokigheter :)

De spelade i tre timmar och det var inte tråkigt en sekund. Med värkande magmuskler åkte vi vidare sen för att ta en öl och försöka smälta vad vi varit med om.


Underbart, detta kommer jag kunna leva på länge!

//Moa


Foux du fa fa
Jag blev så oerhört glad när jag fick veta att Flight of the Conchords ska spela i Stockholm, men lika besviken blev jag när jag märkte att biljetterna blev slutsålda på fem minuter.
Jag lade ut en annons på blocket och nu verkar det som om det har lönat sig. En kille har postat tre biljetter till mig idag. Hoppas de är äkta! (har ej betalat än)

För de som inte  har sett TV-serien Flight of the Conchords så kan jag verkligen rekommendera den,  jag tror att säsong två ska börja visas på SVT nu.

/Moa

Ett rop.


Idag såg jag en reklam för hurtigrutten på TV. Den fick mig nästan att börja gråta. Jag blev ganska förvånad över det.
Den påminde mig om den vackraste plats jag känner till, där jag har mina rötter.
Sedan jag flyttade till storstan så har jag inte saknat min hemstad ens i närheten av hur mycket jag saknar den platsen. Och min längtan bara växer, och växer.

Den är så stor att jag blir tårögd av reklam på tv. Alltså ganska stor.

En längtan
Ett behov
En kärlek

Jag drömmer mig dit genom att titta på bilder jag tog i somras.

/Moa

Tittar på:
Intressant!

/Moa

Work work!Jag har fått jobb! Jag berättade tidigare om att jag hade två arbetsintervjuer. Jag hade tur som blev erbjuden båda jobben. Den arbetsgivare jag helst ville ha hörde av sig sist så jag hade redan tackat ja till den andra jobbet. Men jag hade inte skrivit under något så jag ringde och tackade nej. Usch vad jag kände mig taskig! Jag hade bokat in massa arbetstillfällen redan. Men men, ibland måste man vara lite egoistisk och tänka på sig själv.

Det jobb jag valde ger mig bättre arbetstider, lite bättre lön, det är närmre och ligger så centralt i city som det kan bli. Dessutom har jag bara 50 m till gymmet därifrån. Jag är så nöjd över det!/Moa

Kommer inte mitt paket snart?Har beställt ett litet paket från Asos rea, klänning för ca 110 kr och örhängen för ca 25.
Har väntat över en vecka nu och börjar bli otålig!


// Moa

RSS 2.0