Underbara te


Jag tittar på Damernas detektivbyrå och dricker gott te.
Jag älskar te från Celestial Seasonings. Deras teer har så otroligt mycket mer smak än te från typ Lipton.
Och andra smaker. Kryddigt och gott!
Ännu ett plus med Celestial Seasonings är att de tänker på och värnar om miljön och de människor som tar fram råvarorna till teet. Det brukar också finnas små kloka visdomsord på förpackningarna. Små ting som gör mig glad.
Jag köper mina teer i Hötorgshallen men de brukar finnas på hälsokostbutiker.
/Moa

Ny kappaJag köpte den svarta kappan på Lindex för 399 kr. Den är i ull och har kostat 800 tidigare så jag är hyfsat nöjd.
Egentligen ville jag ha en kappa med knappar. Jag hade en bild i huvudet över hur jag ville att det n skulle se ut men jag har letat förgäves efter en sånn.
Jag hur kragen ser ut på den gråa versionen så det är så jag har den.


Ungefär sån här kappa vill jag ha fast svartEller som den blå kappan...
Eller nån av de här...


//Moa

Bersåfrukost


Jag tar små steg mot min bersådröm. Jag köpte skålen på Tradera. Den är lite sliten på utsidan men det gör ingenting för då behöver jag inte vara rädd för att använda den. Tesilen med en minibersåkopp köpte jag på Bolagret. Små ting som gör mig glad. :)


/Moa
Smarte småtterier

Gillar luggen!
Det är är en sida ur en stickbok som min mormor hade. Häftiga luvor va?! Undrar om den med tuppkammen blev någon hit?


/Moa

En promenad i skymningen

Gryning och skymning, gryning och skymning. Det är tydligen de enda tillfällena man kan ta riktigt fina bilder enligt vissa fotoböcker. Ja. Visst är det fint med gryning och skymning, men bra komponering är nog viktigast tycker den här amatören.

/Moa


Hemmafruar vs Hemmamän


Vad säger det här dig?

Det säger mig att jag inte ska förlita mig blint på uppslagsverk i fortsättningen. De kan ha fel. Det här är väl fel? 

Det kanske är så att de män som är hemmamän är det tillfälligt i större utsträckning än kvinnorna som är hemmafruar. Kanske är det också vanligare att kvinnorna försörjs av sina makar. Gör det att beskrivningen ovan blir rätt?

Rent spontant tycker jag att det känns fel att bilden av hemmafruar är så otroligt strikt, utan alternativ och paranteser medans bilden av hemmamän är mer öppen. Vi behöver inte uppslagsverk som förstärker förlegade känsroller, det finns nog av det på andra ställen. Det läskiga är att uppslagsverk tas för att vara sanning. Svart på vitt. "Så här är det!".

/Moa

The Yes Men Fix The World


Inspirerande. Rekommenderas!

/Moa

GårdagenJag mötte upp min käre vän Isa på stan, vi gick runt och kikade på kläder. Jag provade fina glittriga paljettkreationer på Beyond Retro men det blev inget köp den här gången.

Sen Blev det käk och vin. Gott. Därefter Danko Jones på Debaser. Det var fjärde gången vi såg honom, vi har alltid sett honom tillsammans, en trevlig tradtition :). Vi kom till Debaser i sista stund men lyckades få bra platser längst fram! :). Danko är grym. Ville köpa tshirt men hade inga kontanter, synd!


 Suddig bild på migIsaPå DebaserDanko Jones/Moa


Kate Nash

 

 

 

 

Jag har klippt page och färgat håret rött ala Kate Nash, fast jag sparade luggen.
Känns härligt höstigt :)


/Moa


RSS 2.0